Cosul este gol

        
Catalog produse Plata cu card
     Livrare gratuita
pentru comenzi de peste 800 lei
     (greutate max.18kg)
 
 inclusiv in zonele rurale
Comenzi telefonice
     0770391993         

 
Garantam calitatea 
   la toate produsele
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI INAINTE DE A COMANDA ACESTE PRODUSE
(pentru a verifica posibilitatea livrarii in localitatea dvs. de destinatie a produselor congelate)                                     

Fructele utilizate în piureurile congelate sunt selectate în conformitate cu criterii de calitate stricte și culese la maturitate optimă pentru a crea piureuri de înaltă calitate gustativă.
Rețetele și procesul de fabricație sunt adaptate fiecărui fruct special pentru a-și păstra propriile particularități și pentru a oferi fructe și sucuri congelate cu gust foarte autentic, cât mai aproape de fructele proaspete.
Fructele sunt mai întâi zdrobite și cernute pentru o textură netedă și delicată.Pulpa fructului este apoi dezaerata pentru a preveni orice risc de microoxidare și pentru a păstra culoarea naturală a fructului.Piureul congelat este supus unui tratament termic, cu un proces ultra-specific pentru a păstra toate calitățile organoleptice ale fructelor proaspete: gust, culoare, etc. Acest pas este, de asemenea, de o importanță capitală, deoarece ne permite să garantăm consistența și durata de valabilitate a produselor noastre, prin reducerea încărcăturii bacteriene, fără adaos de zahăr.

» PRODUSE CONGELATE » PIUREURI CONGELATE

spacer
Website detinut de Filvas Servcom S.R.L., CIF: RO17975603, Reg.Com: J37/667/2005

filvas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.