Cosul este gol

 
Catalog produse

Livrarea produselor


Livrarea produselor

INFORMATII LIVRARE

Coletele cu produsele comandate de dumneavoastră pot fi expediate prin 2 modalități de livrare:


 

A. Prin curier rapid - Cargus

 

Comenzile plasate de dumneavoastra sunt procesate si expediate după cum urmează:

Luni – Vineri:

până in ora 16.00

-coletul va fi expediat in aceeasi zi

 

după ora 16.00

-coletul va fi expediat in ziua următoare

Sambata, Duminică și sărbători legale - coletele se expediază în prima zi lucrătoare


Costul transportului (inclusiv taxa ramburs) prin curierat rapid este de aprox. 20 lei, tarif standard, pentru primul kilogram, în aria de acoperire CARGUS (verifica aici), , la care se adaugă o taxă fixă pentru fiecare kilogram adițional și kilometri suplimentari.

Daca este necesar, după plasarea comenzii veți fi contactat de către noi și vi se va comunica costul final al transportului.


 

B. Prin firma noastră cu mijloace proprii de transport FILVAS

 

Transportul este GRATUIT, în anumite localități:

În județulVaslui: localitățile Vaslui, Bârlad, Huși și alte localități care se regăsesc pe aceste trasee;

În județul Iași: localitățile Iași, Pașcani, Hârlău;

În municipiile FocșaniBacău, Roman, Piatra Neamt si localitati parte a traseelor principale.

Mentionam ca exista 1-2 zile din saptamana in care masinile firmei noastre fac livrari in aceste zone.

Detalii despre expedierea și livrarea prin această modalitate vă vor fi comunicate telefonic după plasarea comenzii, funcție de localitatea unde se dorește expedierea produselor, existând posibiltatea livrării produselor în aceeași zi lucrătoare.


  IMPORTANT

  1.Pentru comenzile ale căror produse însumate depășesc greutatea de 30 Kg va rugăm să ne contactați inainte de a comanda pentru a stabili metoda optimă de expediere a acestora.

  2.Greutatea produselor afișată la descriere reprezintă masa netă a acestora (conținutul).Unele produse pot fi ambalate suplimentar pentru siguranta transportului.Prin urmare greutatea finala a coletului poate sa difere fata de greutatea neta a produselor comandate.

  3.În perioadele cu temperaturi ridicate, există posibilitatea ca produsele din categoriile "Decorațiuni din ciocolată"  și "Produse lactate"  să nu poată fi expediate pe distanțe mari, întrucât nu poate fi asigurată siguranța alimentară a acestora. Prin urmare vă rugăm să ne contactați înainte de a comanda aceste produse pentru a verifica posibilitatea livrării în localitatea dvs. de destinație.OBSERVAȚII

Va sfatuim sa va grupati toate articolele intr-o singura comanda pentru a evita aplicarea de costuri de livrare individuale. Riscurile aferente livrării cad in responsabilitatea curierului/transportatorului, dar luam masuri speciale pentru a proteja toate produsele comandate de dumneavoastră.


Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatra sunt bine protejate, dar pot suferi socuri mecanice in tranzit, existând totuși riscuri minore la transport pentru produsele fragile (de ex. cele din categoria "decoratiuni de ciocolata”).


De asemeni va rugam sa verificati integritatea coletului in prezenta curierului, astfel incat, daca acesta prezinta semne vizibile de deteriorare, sa refuzati primirea coletului.Odata acceptat coletul fara a-l verifica in fata curierului, va dati acordul privind integritatea produselor comandate, iar ulterioarele cereri de restituire avand ca motivatie produse deteriorate neputand fi luate in considerare.


Durata estimata de livrare este de 1-2 zile lucratoare de la procesarea comenzii, existand posibilitatea intarzierilor in zilele de sarbatoari legale, weekend-uri, sau in perioade cu un volum foarte mare de comenzi.


ATENTIE! Exprimarea,"expediere", presupune predarea coletului catre firma de curierat, in sensul ca "se expediaza", si nu in sensul ca " se livreaza/primeste".


Filvas.ro comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.spacer
Website detinut de Filvas Servcom S.R.L., CIF: RO17975603, Reg.Com: J37/667/2005

Clicky

filvas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.