Cosul este gol

 
       

 
Catalog produse

Livrarea produselor


Livrarea produselor

INFORMATII LIVRARE

Coletele cu produsele comandate de dumneavoastră pot fi expediate prin 2 modalități de livrare:


 

1. Prin curier rapid - FAN COURIER

 

Comenzile plasate de dumneavoastra sunt procesate si expediate după cum urmează:

Luni – Vineri:

până in ora 16.00

-coletul va fi expediat in aceeasi zi

 

după ora 16.00

-coletul va fi expediat in ziua următoare

Sambata, Duminică și sărbători legale - coletele se expediază în prima zi lucrătoare


Costul transportului prin curierat rapid este de aprox. 26 lei, tarif standard în aria de acoperire a localităților FAN Courier (verifica aici), pentru primul kilogram, la care se adaugă o taxă fixă pentru fiecare kilogram adițional și kilometri suplimentari.
In cazul platii ramburs (la primire colet) se va aplica o taxa suplimentara de 7.80 lei (aceasta taxa este inclusa in costul livrarii).

După plasarea comenzii veți fi contactat de către noi și vi se va comunica costul final al transportului.


 

2. Prin firma noastră cu mijloace proprii de transport FILVAS

 

Transportul este GRATUIT, în anumite localități:

În județul Vaslui: localitățile Vaslui, Bârlad, Huși și alte localități care se regăsesc pe aceste trasee;

În județul Iași: localitățile Iași, Pașcani, Hârlău;

În municipiile Bacău si Piatra Neamt si localitati parte a traseelor principale.

Mentionam ca exista 1-2 zile din saptamana in care masinile firmei noastre fac livrari in aceste zone.

Detalii despre expedierea și livrarea prin această modalitate vă vor fi comunicate telefonic după plasarea comenzii, funcție de localitatea unde se dorește expedierea produselor, existând posibiltatea livrării produselor în aceeași zi lucrătoare.


OBSERVAȚII

Va sfatuim sa va grupati toate articolele intr-o singura comanda pentru a evita aplicarea de costuri de livrare individuale. Riscurile aferente livrării cad in responsabilitatea curierului/transportatorului, dar luam masuri speciale pentru a proteja toate produsele comandate de dumneavoastră.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatra sunt bine protejate, dar pot suferi socuri mecanice in tranzit.

Există riscuri la transport pentru produsele fragile (de ex. cele din categoria "decoratiuni de ciocolata”) sau a produselor perisabile.

De asemeni va rugam sa verificati integritatea coletului in prezenta curierului, astfel incat, daca acesta prezinta semne vizibile de deteriorare, sa refuzati primirea coletului.Odata acceptat coletul fara a-l verifica in fata curierului, va dati acordul privind integritatea produselor comandate, iar ulterioarele cereri de restituire avand ca motivatie produse sparte sau deteriorate neputand fi luate in considerare.

Exista posibitatea deschiderii coletului la livrare prin FAN Courier contra unei taxe suplimentare de 5 lei.
Durata estimata de livrare este de 1-2 zile lucratoare de la procesarea comenzii, existand posibilitatea intarzierilor in zilele de sarbatoari legale, weekend-uri, sau in perioade cu un volum foarte mare de comenzi.

ATENTIE! Exprimarea,"expediere", presupune predarea coletului catre firma de curierat, in sensul ca "se expediaza", si nu in sensul ca " se livreaza/primeste".

Mentionam ca nu comercializăm produse in afara Romaniei.spacer
Website detinut de Filvas Servcom S.R.L., CIF: RO17975603, Reg.Com: J37/667/2005

filvas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.