Cosul este gol


Catalog produse
 

 Dorim să sprijinim pasiunea și profesionalismul producătorilor de înghețată, împărtășind "know-how-ul" și ideile noastre. Echipa de producători de gelato de la Leagel a surprins secretele, cunoștințele și tehnicile rafinate prin ani de experiență, în diverse cărți de rețete, instrumente valoroase care îi vor ajuta pe producătorii de înghețată să facă din pasiune o adevărată artă.
Acest instrument a fost conceput pentru producătorul de gelato modern, ușor de utilizat și plin de idei originale pentru a crea o vitrină câștigătoare. În interior ve-ti găsi o propunere variată pentru magazinul dvs., de la iaurt la cele mai la modă arome de sorbeturi inovatoare de fructe, mixuri, paste si sosuri, toate adunate in prezentari video si intr-un generos catalog.

» INGREDIENTE GELATO » RETETE GELATO

spacer
Website detinut de Filvas Servcom S.R.L., CIF: RO17975603, Reg.Com: J37/667/2005

filvas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.