Cosul este gol

        
Catalog produse 


Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Plata cu card
     Livrare gratuita
pentru comenzi de peste 800 lei
     (greutate max.15kg)
 
 inclusiv in zonele rurale
Comenzi telefonice
     0770391993         

 
Garantam calitatea 
   la toate produsele
COMUNICAT DE PRESA

Conditii creare cont

Pentru a inregistra un cont nou pe site-ul nostru accesati sectiunea "Creare cont" din partea de jos a paginii principale sau "Contul meu">"Inregistrare cont nou" din bara de sus a paginii principale.

   INREGISTRAREA UTILIZATORULUI

     Pentru crearea unui cont de utilizator, utilizatorului i se poate solicita să ofere datele de înregistrare pentru a se conecta. Este o condiţie de utilizare a acestui site, a serviciilor şi a conţinutului site-ului ca toate detaliile de înregistrare pe care utilizatorul le oferă să fie şi să rămână adevărate, corecte, actuale şi complete.

     Sunteţi de acord să notificaţi Filvas cu privire la schimbările care sunt relevante pentru înregistrarea dumneavoastră. Notificarea trebuie să fie făcută la adresa postala sau la adresa de e-mail a FILVAS pusa la dispozitie pe acest site (contact@filvas.ro).

     Dacă Filvas consideră că aceste detalii nu sunt corecte, actuale sau complete, sau dacă Filvas consideră în condiţii de confidenţialitate că o asemenea acţiune se cuvine (inclusiv unde este suspectată înregistrarea unor conturi multiple / diverse profile de utilizator pentru aceeaşi persoană), are dreptul de a refuza accesul utilizatorului la site, şi/sau la oricare dintre resursele sale, serviciile şi conţinutul site-ului şi să rezilieze sau să suspende contul utilizatorului (dacă există).

    În cazul în care vă conectaţi pentru a obţine acces la acest site, iar Filvas oferă o opţiune „deconectare”, „ieşire din cont” (sau similară), se recomanda să vă deconectaţi şi să părăsiţi contul la sfârşitul sesiunii. Filvas îşi rezervă dreptul de a deconecta utilizatorii conectaţi ale căror conturi sunt inactive pentru o perioadă mare de timp.

    Dupa autentificare veti gasi explicatiile panoului de control.spacer
Website detinut de Filvas Servcom S.R.L., CIF: RO17975603, Reg.Com: J37/667/2005

filvas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.