Cosul este gol

        
Catalog produse



 


Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Plata cu card
     Livrare gratuita
pentru comenzi de peste 800 lei
     (greutate max.18kg)
 
 inclusiv in zonele rurale
Comenzi telefonice
     0770391993         

 
Garantam calitatea 
   la toate produsele

PESMET PANKO, 1 KG

Marca: KRALEX

 

 

Pret: 24.17 Lei / PUNGA
(Pretul include 9% TVA)

In stoc

Comanda acest produs

PESMET PANKO, 1 KG

   Pesmetul Panko este folosit folosit pentru a face anumite alimente pane, pentru a face crustă, îngroșarea tocanelor, adăugarea în supe, realizând o acoperire crocantă pentru mâncărurile
prăjite, în special cotletele pane precum tonkatsu și șnițel. Soiul japonez de pesmet se numește panko.

Panko a fost inventat în timpul celui de-al doilea război mondial de către japonezi și cuvântul provine din două cuvinte mai vechi; „pan”, adică pâine, și „ko” înseamnă bucăți mici.
   Unele dintre cele mai bune Panko din lume sunt produse în Japonia. Deoarece există acum multe surse comerciale pentru Panko, este important să știți ce să căutați. Nu tot Panko este făcut la fel!

    Ceea ce îl diferențiază de pesmetul standard este textura și tipul de pâine utilizat. În timp ce pesmetul poate fi făcut folosind mai multe tipuri diferite de pâine, panko se face folosind pâine albă.  

   Există două soiuri de panko: panko alb, care este făcut din pâine albă fără crustă și panko bronz, care este făcut din întreaga pâine. Pâinea este prelucrată în fulgi mari, mai degrabă decât firimituri, și apoi uscată. Panko are o textură ușoară, aerisită și delicată, care îl ajută să fie subțire în timp ce se gătește. Textura panko îl face deosebit de minunat pentru mâncărurile prăjite, deoarece absoarbe mai puțin ulei decât pesmetul, menținând mâncarea mai crocantă. De la sine, panko are puțin gust sau chiar deloc.

Acest ingredient simplu, dar versatil, adaugă textură, varietate și viață nouă unei game largi de preparate, de la aperitive la deserturi. Este excelent ca strat de acoperire sau crustă superioară pentru fructe de mare și pui și creează inele de ceapă crocante și bastoane de brânză excelente. Bucătarii pot crea, de asemenea, deserturi noi, captivante, adăugându-l la topping-uri crocante de ciocolată, înghețată prăjită sau chiar ca ingredient în prăjituri!

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Filvas Servcom S.R.L., CIF: RO17975603, Reg.Com: J37/667/2005

filvas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.