Cosul este gol


Catalog produse
 

 Calitate și prospețime în numele Naturii!.

   Pastele concentrate de fructe Leagel sunt paste de calitate premium de la producători italieni selectați, ce păstrează același gust și aromă ca și fructele tocmai culese. Ele sunt o linie de paste concentrate și pot fi utilizate dincolo de baza fructelor

   Alegeți dintre pastele de fructe certificate Halal, Kosher, Fără gluten, Fără lactate sau Vegan pentru a vă satisface mai bine nevoile clienților.

   Pastele concentrate de fructe sunt ingredientele ideale pentru prepararea deserturilor in cofetarie si pentru toate procesele artizanale de patiserie, care, cu siguranta trebuie adaugate la baza dumneavoastra.

   Pastele Leagel sunt disponibile acum intr-o gama cu arome foarte variate si indraznete de fructe si cateva note florale.

   Pastele Leagel contin: zahăr, suc și pulpă de fructe 20-35%, sirop de glucoză; acidifiant: acid citric; îngroșător: pectină; arome; coloranți alimentari: carmin, curcumină.

   Doza de utilizare recomandata este de 80 g pastă de fructe pe litru de bază stabilizată.

» PROMOTII » PASTE CONCENTRATE

Momentan nu sunt introduse produse in aceasta sectiune.
spacer
Website detinut de Filvas Servcom S.R.L., CIF: RO17975603, Reg.Com: J37/667/2005

filvas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.